Åbro Bryggeri AB

MÄNNISKORNA

Då, nu och i framtiden.

Vår samlade kunskap som gått i arv genom åren har ständigt utvecklat och förfinat vårt arbete. Vi har testat nya produkter, nya produktionssätt, och nya affärsområden. Men något som inte förändrats en tillstymmelse sedan vår födelse är vår övertygelse om att det vi gör är ett resultat av vilka vi är. Det är människorna på och omkring Åbro som har skapat vår framgång. Och vi kommer aldrig att vara något utan våra medarbetare, våra krögare, eller alla de som dricker våra drycker.

LÅNGSIKTIGHET

Trender kommer och går. Men Åbro består.

Om vi inte brydde oss om öl hade vi lagt av för hundrasextio år sedan. Vår historia har kantats av dåliga tider och av goda tider, men oavsett med- eller motgång har vi envist tuffat på. Vi är övertygade om att framgång inte faller ned i knäet, utan den skapas med engagemang och inställningen att inte släppa taget om saker man tror på så fort det känns lite kärvt. Den här inställningen har vi också med oss in i alla våra samarbeten och relationer. Det är därför vi jobbat med en del krögare i över 40 år nu och det är därför vi sponsrat AIK i 20.

ENKELHET

Åbroandan: Lite snack. Mycket verkstad.

Åbro Bryggeri är ett fristående bryggeri och det gör att vi kan gå snabbt från ord till handling. Våra tankar och idéer behöver inte alltid vara unika. Det unika ligger i att vi genomför dem. Ibland blir det rätt och ibland blir det fel. Vi är ett bryggeri utan krusiduller där vi är raka med varandra och fokuserar på det vi älskar mest. God dryck och människorna runt oss.